Loading...
Мода и аксесоари

Избор на младите – гуменки и кецове

дамски кецове

Всяка дама – от тийнейджърка до майка би искала да изглежда елегантно не само на работното си място, но и например в парка, разхождайки кучето или пиейки кафе на заведение с приятелки. Но нека не забравяме, че в това забързано ежедневие, в което живеем, трябва да мислим на първо място за нашето удобство. Освен високите обувки, спортните обувки като маратонки, гуменки и кецове също могат да покажат женствеността и елегантността на една жена.

В наши дни модните тенденции се развиват до толкова, че ни позволяват да разкриваме себе си по всякакъв възможен начин – от облеклото до обувките и аксесоарите. Едни от най-удобните, леки и лесни за съчетаване са гуменките, които можем да открием във всеки един вид, модел и цвят и са супер подходящи, особено за лятото. Разбира се, много зависи от преференциите на всяка жена, но могат да бъдат намерени такива, които са изработени от различни материали – платнени и дънкови дамски гуменки, та дори и такива с връзки или без.

За най-малките, се предлагат гуменки за момичета, в различни ярки цветове, които веднага биха грабнали вниманието ви!

Другият вид спортни обувки, които са предпочитани от дамите са кецовете, които се предлагат в още по-голямо разнообразие, дори и от гуменките. Безбройното количество от модели и цветове ни дава по-голям шанс да затвърдим стила си с нови супер интересни високи или ниски кецове. Въпреки широката гама от цветове, кецовете в черен и бял цвят, а дори и тези, изработени от дънков плат са може би един от най-актуалните в момента, тъй като се съчетават най-лесно и биха си подхождали с всичко в нашия гардероб.

Толкова е по-лесно да грабнем интересен чифт кецове или гуменки и да създадем нов вълнуващ тоалет през пролетта и лятото, без да полагаме усилия. Та нали затова се казва “по дрехите посрещат”, а вие, посрещнете лятото с нови кецове и завладейте света!

Нова тенденция, която навлиза напоследък, е носенето на кецове на висока платформа – това е страхотна възможност за всички любителки на високите токове и платформи. Кецовете на платформа са страхотен нов начин да вмъкнем спортния си нрав в един много елегантен аутфит с дълга рокля, докато се разхождаме по морските алеи.Тук отново зависи от предпочитанията на всяка една дама, но никога не бихме останали незабелязани, докато носим страхотен чифт гуменки или кецове.

За най-малките госпожици са подходящи интересен и завладяващ цвят гуменки, докато си играят на площадката, за дамите, които имат нужда от елегантна визия на работа с елегантен чифт кецове, но и за по-възрастните жени, които се радват на моделите ниски кецове и тяхното удобството.

Този тип спортни обувки, за каквито говорим днес са страхотни за разходки в парка и по плажа, за работа, за тренировки, та дори и за танци. С помощта на един страхотен чифт летни спортни гуменки или ежедневни дамски кецове ще покажете на всички около вас, че притежавате превъзходно чувство на стил и ще съберете всички погледи върху вас!

Обувките ни “водят” навсякъде и създават нашите истории, нека нашите истории бъдат толкова забележителни, колкото и нашите гуменки и кецове!