07/02/2023
Научуте за боксспринг легло

Една от най-новите и актуални тенденции сред спалните са така наречените Боксспринг спални. Този тип легла са особено функционални предразполагащи към пълноценен сън и осигуряващи максимална наслада. Основата на спални Боксспринг е стабилна, дървена и при двойните размери като 160/200 се състои от две части, гарантира ви по-дълъг период на експлоатация, а също така е предназначена за високи натоварвания.

Какво включва Боксспринг леглото?

Боксспринг леглата се предлагат с включени матраци, топ матрак, табла и крачета. Матраците при този тип легла са конструирани с ортопедична система за сън, а именно покет пружинна система. Едно от предимствата на покет пружините е равномерното разпределяне на тежестта, която оказва тялото. Този тип система ви дава възможността да се насладите спокойно на дълбок сън, без да усещате странични движения, които биха нарушили почивката ви.  Ортопедичните покет пружинни матраци са подходящи и при хора с различни оплаквания, като болки в гърба, схващания и други.

За да бъде напълно завършено леглото върху матраците е поставен топ матрак. Топ матракът при боксспринг леглото може да бъде изграден от най-различни материали, които да увеличат комфорта. За да запазите вида на топ матрака и да поддържате по-добра хигиена, топ матраците разполагат със сваляем калъф, който може да бъде почистван както на ръка, така и чрез машинно изпиране. Таблата на боксспринг леглото е идеалния завършек на спалнята. Освен, че завършва визията, таблата осигурява по-голяма стабилност на леглото. Един от производителите на този тип легла – производители Mattro, предлагат и разнообразие от напълно тапицирани табли за глава с различни мотиви, които освен, че са основен акцент на спалнята те ще придадат лукс във вашия дом.

Възможност за повдигане на матраците

Чудите ли се къде да складирате багаж, защото помещението ви е прекалено малко?

повдигане на боксспринг леглото

С Боксспринг леглата ще си осигурите необходимото пространство за съхраняване на вещи, благодарение на механизмите за повдигане на матраците с които разполага. Механизмът за  повдигане на леглото е добро решение за използване на пространството под матраците и така бихте спестили пространство в стаята. Според зависи размера на спалнята, матраците могат да бъдат с повдигане от краката към главата или странично повдигане. Повдигането на матраците е лесно и не изисква допълнително усилия.

Боксспринг легла с избор на цвят и дамаска

Боксспринг леглата са тапицирани и се предлагат в различни нюанси на цветовете и няколко вида дамаски. Ако ви допада мисълта да имате легло с дамаска тип плюш предлагаща се в много различни цветове може да разгледате спални Боксспринг на бранда Mattro. Освен плюшена дамаска производителите предлагат и дамаска тип текстил, който придава изтънченост на спалнята, като отново имате разнообразие от цветове. Спални Боксспринг Mattro могат да се съчетаят лесно с цвета или останалите мебели в стаята.

Ако сте се спрели на този вид легло, ще разберете колко много плюсове и предимства ще ви предложи. Освен, че ще спестите време и средства, избирайки боксспринг легло вие получавате практично и функционално легло с включено в цената всичко необходимо за постигане на максимален комфорт.  Предимствата при тези модели са многобройни, поради този факт те са най-предпочитания избор за обзавеждане.

Ако сте решили да закупите този тип легло, ще откриете колко много плюсове и предимства ще ви предложи. Освен, че ще спестите време и средства избирайки боксспринг легло вие получавате практично и функционално легло с включено в цената всичко необходимо за постигане на максимален комфорт.  Предимствата при тези модели са многобройни, поради този факт те са най-предпочитания избор за обзавеждане.