Loading...
Дом и градина

Екстравагантни интериорни решения при кухни по поръчка за любители

интериорни решения при кухни по поръчка

Ако сте сред хората, които предпочитат екстравагантността и по-нестандартното изразяване на личния стил, то безспорно бихте искали да имплементирате този подход и по отношение на интериора у дома. За щастие лесно бихте могли да изпълните тези си цели, залагайки на кухни по поръчка – знаем, че те предоставят възможност за персонално създаване на индивидуален проект, който да претвори мечтаната от вас кухня в реалност.

И така, нека разгледаме въпросните кухни по поръчка от по-близо – кое е онова, което ги прави толкова специални? Няма как да не споменем, че те представляват наистина персонализиран подход по отношение на дизайна на домашната кухня. При създаването им вие имате последната дума – как да изглеждат, в какъв стил да бъдат издържани, какви материали да бъдат използвани, както и най-подходящото цветово оформление.

Кухни по поръчка при по-нестандартен интериорен подход – на какво да заложите?

Обръщаме се към онези от вас, за които интериорът е възможност да изразят на практика по-нестандартните си вкусове и подходи в обзавеждането. Ако не сте почитатели на обикновените дизайни, които са окачествяват само като удобни и функционални, а имате нужда от далеч повече раздвиженост и предизвикателство в дизайна, то с лекота бихте могли да изразите тези си интериорни влечения в своите кухни по поръчка. Не забравяйте, че проектът се прави след подробна и внимателна консултация с клиента и следва точно неговите собствени виждания и желания.

За още повече дързост в помещението, бихте могли да заложите на по-експресивни дръжки с различна по вид орнаментика. Това веднага приковава вниманието във вашата кухня, правейки я наистина шикозна и интересна. Друг по-нестандартен вариант включва залагането на чекмеджета, чиито страници са от стъкло –от една страна, изглеждат наистина интересно и нестандартно, а, от друга – са наистина удобни, тъй като лесно виждате какво има в чекмеджето дори и в дълбочина. Така няма да ви се налага да изваждате всичко, за да откриете онова, което търсите.

При кухни по поръчка бихте могли да заложите и на рафтове за горния ред, вместо шкафове. Така осигурявате повече пространство на помещението. Не забравяйте и осветлението – именно то спомага за създаването на много уют и комфорт в помещението. Заложете на скрито осветление или такова, което минава под горните шкафове или етажерки – така ще се сдобиете с деликатност и мекота, която по един много красив начин ще се отразява по гърба на кухнята.

Каквито и дизайни да изберете, ще можете да ги превърнете в реалност благодарение на кухни по поръчка – възползвайте се от възможността да се превърнете в професионални интериорни дизайнери и си изберете екип, който да ви помогне в това вълнуващо начинание.