Loading...
Новини и Общество

Пет начина да изненадате любимата на Свети Валентин

изненади за Свети Валентин

Свети Валентин е католически празник, който днес придоби огромна популярност в цял свят. По познат като „Денят на влюбените” 14 Февруари се посреща както от католици, така и от християни и дори атеисти.

На този ден дамите очакват романтични жестове и любов от кавалерите, които от своя страна правят всичко по силите си, за да угодят на нежния пол. Празникът впечатлява със стотиците хиляди балони, червени сърца и надписи „I love you”, които можете да срещнете буквално навсякъде.

В статията ни ще предложим пет начина да изненадате любимата жена с оригинални и красиви подаръци за Свети Валентин. Вярваме, че благодарение на съветите ни ще успеете да спечелите сърцето на любимата за много години напред.

А ето и какво предлагаме:

  1. Изберете нестандартен подарък – ако всяка година купувате цветя и еротично бельо, то е дошло време за позитивна промяна. Едно колие с любовен надпис от сорта на „обичам те бебчо” е прекрасна идея за вас, но разбира се може да изберете друго решение. Ако търсите практичен подарък, може няколко седмици преди това внимателно да проучвате навиците и нуждите на своята половинка. Така ще установите че тя може би има нужда от официални обувки, нова дамска чанта, парфюм или нещо свързано с технологиите като gsm аксесоари или малък лаптоп.
  2. Опаковайте подаръка – изборът на красива опаковка е задължителен. Ако не може да опаковате сами, то дайте тази задача на фирма за опаковъчни услуги, тъй като колоритната опаковка ще създаде настроение и щастие на интимните ни половинки. Красиво аранжирания подарък и цветя са първата крачка към изненадата.
  3. Купете цветя –към основния подарък прибавете букет червени рози с любовна картичка, в която напишете кратко, но съдържателно стихче. Ако нямате поетични заложби може да изтеглите романтично пожелание от Интернет. Ако празника на влюбените е работен ден, може предния ден да поръчате доставка на букет до офиса, където работи приятелката ви. Още с началото на деня тя ще бъде обградена от вниманието и любовта ви. Към цветята може да добавите и любимите й шоколадови бонбони. Тази екстра се предлага от почти всички фирми за доставка на цветя.
  4. Изненадайте любимата – не бързайте да дадете всички подаръци за Свети Валентин наведнъж. Оставете най-хубавото за накрая когато ще се отдадете на интимност и ласки. Това може да бъде бутилка шампанско или друга любима напитка, която да консумирате само двамата, насаме с хубава музика и приглошено осветление. Очаква ви една незабравима вечер.
  5. Бъдете себе си – не играйте постановки, а бъдете този, който сте. Вашата любима ще оцени истинското у вас.

За финал …
Това бяха нашите предложения относно изненади и подаръци за Свети Валентин, каквито може да откриете тук например https://podaraci.bg/bg/podaraci-za-povod/povodi/sveti-valentin

Надяваме се, че ще бъдем полезни със съветите ни и ви желаем весело изкарване на денят на влюбените.