27/09/2022

Защо е важно да сме защитени докато сърфираме, но и да изглеждаме ефектно – топ съвети от онлайн магазина http://evacs2012.com

Плажната мода при мъжките бански за сърф поставя акцент върху максималната защита, съчетана с ефектна визия. Качественият бански екип за сърф защитава, предпазва от наранявания и едновременно с това дава самочувствие и стил. Може да бъде цялостен екип под формата на гащеризон, удобен и в по-студените дни, или сет от две части – любимите на всеки спортист тениска и панталон. Дължината им варира според сезона.

Моделът е най-добре да съобразите с това колко време и колко интензивно тренирате. Важно е също да вземете под внимание особеностите на мястото, където ще спортувате. Дали това ще са Бразилия, Хаваите, Калифорния, Нова Зеландия, Канарските острови и Португалия, или живописните брегове на родна България, където водните спортове набират все по-голяма популярност, важно е да имате отличен спортен екип.

Мъжкият бански за сърф е направен предимно от неопрен, който позволява спорт и в по-студени води. Той е с различна пропускливост и дебелина, която е най-добре да е според климатичните особености на региона, в който спортувате. Тази година хит на пазара при плажната мода за сърф са специалните шорти за сърф. Те падат по-свободно и са по-дълги, като така предпазват още по-добре от силното слънце.

Банските за сърф са от много лека материя, която не задържа влага, предпазва кожата от вредните UV-лъчи, защитава и от солта в морските вълни. Едновременно с това е много важно те да дават удобство при всяко движение и да прилепват плътно, като втора кожа. Дизайнерите предлагат и този сезон огромна гама от цветове, десени и модели.

Екипът за сърфиране е неотменна част от гардероба на всеки спортуващ. Правилният му избор дава комфорт, защита и личен почерк. Това е една прекрасна инвестиция във визия, която откроява по един запомнящ се и модерен начин, дори на плажа.

Вашият коментар