Loading...
Мода и аксесоари

Каква булчинска рокля да изберем според формата на тялото ни

булчинска рокля

Сватбата е едно от най-важните събития в живота на една жена. Ето защо е много важно всичко да бъде перфектно.

Церемонията се подготвя с месеци, а понякога и с години по-рано. Целта е всеки детайл да е съвършен.

Без съмнение, булчинската рокля е сред онези съществени елементи на брачната церемония, с които се захващаме първо. Не е важно дали ще си изберем готов модел или тепърва ще я поръчаме да ни я ушият. В женските представи сватбената рокля е идеална.

Разбира се, за да постигнем тази красота, за която мечаем, е важно добре да съобразим формата на тялото си. В случай, че се колебаем дали ще вземем най-правилната преценка, може да се доверим на опитните продавачи в онлайн или физическите магазини. Те имат опита и самообладанието да ни намерят най-подходящата за тялото ни сватбена рокля. Ако търсите идея и решение за най-важния ви ден, то може да разгледате категорията с булчински рокли в този сайт.

Булчински рокли за ниски жени

Дамите, които не са особено високи, могат да заложат на модели, които да придадат на осонката им по-строен и женстен вид. Обръчът категорично не се препоръчва. Издължените поли са чудесна алтернати в случая, а и в комбинация с висока обувка, финалният резултат ще е прелестен.

Булчински рокли за пищни жени

Представителките на нежния пол, които имат някой и друг излишен килограм не бива да се тревожат, че няма да бъдат достатъчно хубави на сватбения си ден. Със сигурност те имат силни страни, на които да наблегнат. Специалистите съветват акцентът при тези жени да пада върху деколтето. Най-добре то да е V-образно и пристегнато с нежно дантелено коланче под гърдите. Голите рамене са опция. Заложете на шлейф и шифон, но в никакъв случай волан.

Булчински рокли за високи жени с тънка талия

Дамите с форма на тялото тип „пясъчен часовник“ са късметлийките от лотарията, защото ня тях всичко им стои превъзходно. Булчинската рокля от типа „русалка“ най-добре ще успее да покаже красивата и стройна фигура. Може спокойно да изберете корсет и да забравите за презрамките. Дантеленият ръкав и голият гръб също си струва да се обмислят.

Съветът от специалистите на alfabrides.bg е да си отделите време за търсене, пробване и прокрояване на сватбената рокля. Така ще бъдете спокойни, че когато денят дойде, вие ще сте напълно готови за него.