Loading...
Новини и Общество

Месечен хороскоп – планиране в краткосрочен план

Планирането на живота е залог за успех както в кариерата, така и в личния живот. Когато живеем хаотично и все ни се струва, че нещата не вървят, вероятната причина е, че не умеем да плануваме действията си. Един от начините да си осигурим малко светлина по отношение на бъдещето е да се допитаме до звездите. Не е трудно да разберем своя месечен хороскоп – ако вярваме в тези неща можем да го намерим лесно в Интернет.

Дори и да не е съставен прецизно, индивидуално за нас, той пак ще ни каже какво очаква нашата зодия през следващия месец.Хороскопите много се ценят от източните народи. Японците дотолкова вярват на хороскопа си, че дори биха отменили датата на сватбата си заради него. Нещо повече – те няма да стигнат до сватба, ако не са проучили основно хороскопа на избраника си и не са изчислили съвместимостта му със собствената зодия. Ако всичко е наред, те използват всички прийоми на астрологията, за да определят най-благоприятната дата за сключване на брак. Затова те не пропускат да си направят месечен хороскоп и ако той вещае неприятности, ги очакват подготвени.

Хороскопът често прави благоприятни прогнози. Четем все хубави неща – че ще настъпи подходящо време за любов, че можем да спечелим пари. Всичко това е чудесно, обаче хороскопът не може да ни запознае с бъдещата ни половинка, нито да ни донесе куп пари. Всичко това трябва да постигнем сами, със собствени усилия. Знанието, което ни дава нашият месечен хороскоп просто подсказва, че е време за действия. Ако пропуснем шанса си, вината си е само наша.

Всеки месец звездите се преподреждат – сякаш си нямат друга работа. Като слушаме астролозите, които говорят на неразбираем език си казваме, ето го поредният шарлатан. Да, има го и това – много хора, които нищо не разбират, или пък са се постарали да се понаучат как се правят хороскопи и хайде – готови са да правят астро прогнози на всеки. На кого да вярваме? Най-сигурно е да се сравнява прочетеният месечен хороскоп от едно място с прогнози от други места. Така ако в общи линии нещата се повтарят, значи можем да вярваме на предсказанието на хороскопа.

Когато открием сайт, списание или друг източник, в който хороскопите са верни, тогава е добре да се доверяваме само на него. С времето всички хора откриват къде да се информират за хороскопа си онлайн. Прогнозата в краткосрочен план, като един месец е полезна по отношение на текущите неща в живота ни. Всъщност, колкото и дребни да са, те всъщност са реалният живот. Всеки ден ходим по задачи, провеждаме срещи, пазаруваме.

За много хора това, които правят в ежедневието всъщност е преход към нещо друго, което биха предпочели да правят в бъдеще. Само че, минават години, а всичко си остава същото, без промяна и дори върви към по-лошо? Това е, защото не се опитваме да проучим посланията, които ни дава нашият месечен хороскоп. Ако знаем кога са неблагоприятните дни, можем да ги използваме за по-маловажни дейности, например, или дори да си останем вкъщи.