27/05/2022

Сексът след време с постоянен партньор се превръща в монотонно събитие. Старата страст избледнява и навикът заема мястото му. Но има методи за връщане на интереса към интимността. Простите експерименти ще Ви позволят да освежите нещата, да почувствате нещо ново и да сбъднете стари фантазии.

Повече по темата как да разнообразите сексуалния живот, ще разберете от експертите в магазин за възрастни Cleopatra.

Промяна на мястото

Локацията на секса играе важна роля. И ако всичко се случва в продължение на много години в една стая на едно и също легло, вероятно това влошава качеството му. Струва си да промените нещо. Интимността в кухнята или в банята е добро начало.

Научете нови неща

Интересът се ражда от неизвестното. Дългите връзки позволяват на хората да се опознаят до най-малките детайли. За да поддържате връзка, е важно всеки от партньорите да има свой собствен живот и интереси. Ако постоянно говорите само за деца и работа, страстта ще изчезне.

Също така си струва да откриете таланти, които нямате. Научете се да масажирате, започнете да ходите на йога, да се усъвършенствате. Колкото по-необичайно е заниманието, толкова по-добре. Партньорът трябва да разбере, че не Ви познава напълно, че можете да го изненадате. Тогава той или тя ще бъде заинтересован да преоткрие границите, дори и в интимен план.

Говорете за секса

Започнете диалог, в който споделяте своите съкровени мечти. Разкажете един на друг за най-тайните фантазии. Това е откровен разговор, който ще Ви позволи да разчупите интимността. Отидете на почивка и в хотелска стая, започнете да сбъдвате всички си желания.

Купете секс играчка

Този метод за съживяване на интимността е подходящ за абсолютно всички двойки. Процесът на купуване на секс играчка винаги е завладяващ и важното е да не се притеснявате, съветват от Cleopatra. 

Изборът на играчки е труден, но вълнуващ момент. А използването им гарантирано ще възроди страстните моменти в живота Ви. 

Ролеви игри

Еротичните костюми ще Ви позволят да се представите на друг човек и това отваря възможността за нови сценарии. Водопроводчици, доставчици на храна, медицински сестри, стюардеси. Изборът е огромен.

Реално погледнато, фантазията е Вашата граница, заявяват Cleopatra. Експериментирайте и се обичайте.