07/02/2023

Всеки творец постоянно търси съвършенството. Дори и да е създал множество успешни творения, той не престава да търси нещо по-добро от предишното. Така Roberto Cavalli прави своите открития в света на модата, едно от друго по-впечатляващи. Невероятният успех на начинанията му идва сякаш много лесно, като всички около него се питат как не са се сетили за това преди. Гениални идеи, които всъщност са просто това, което човек иска да получи. И това е в много аспекти като модни дрехи, дамски чанти, слънчеви очила, колани, портмонета и други аксесоари. Затова успехът на новият парфюм Roberto Cavalli е повече от закономерен.

Докосвайки се до аромата на този впечатляващ като визия парфюм, човек усеща наближаването на пролетта. Дори и навън да вали и природата да е скована в снежна покривка, уханието на Roberto Cavalli внася лъч топлина.

Опаковката, блестяща в злато носи послание от топлите морета. Парфюмът е създаден за силни жени, чувствени и смели, готови да носят със самочувствие тоалетите на Cavalli, украсени с елементи, наподобяващи животински кожи. Дълбокото ухание на жасмин, смесен с тежкия мускус и нежна лилия сякаш показват истинската същност на женското създание. Дори и властната, излъчваща сила жена има под черупката си едно крехко, нежно чувство на женственост, дълбоко скрито под маската на бизнес дама. Точно за нея е новият парфюм Roberto Cavalli– нежен и предизвикателен, фин и натрапчив, ухание на чувствената жена.

Ако има ухание, което би се харесало на всяка жена, то това е именно творението на Cavalli. Погледнато реално, почти във всички известни парфюми присъстват едни и същи съставки – мускус, жасмин. Разликите обаче са чувствителни – няма никаква прилика между парфюмите, въпреки идентичните съставки. Това е заради пропорциите и добавките, които именно придават индивидуалността на всеки парфюм.

Майсторството на парфюмера е не само в съчетаването на различи ухания, докато клиентът си хареса някое. От неговите умения, да разпознава желанията на хората, дори и дълбоко скрити и неизказани, зависи раждането на един уникален парфюм.

Реално, създаденият от мъже парфюм Roberto Cavalli приляга перфектно на всяка жена, която иска да извади наяве своята женственост. С тази успешна провокация от страна на един парфюм, мъжете успяват да получат от жената това, към което винаги са се стремили – първичната, неподправена, истинска сексуалност. Да носиш дрехи или дамска чанта на Roberto Cavalli е смело, изисква се кураж да се появиш на важно светско събитие с вид на тигрица, но това е целта – да се разчупят ледовете на общоприетото.

Екстремните тоалети, в комбинация с подходящия за тях парфюм Roberto Cavalli създават завършена визия на уверена, успяла, сигурна в силите си жена. Във време, когато всичко познато се срива и навсякъде цари несигурност, възможността да си подарим малко увереност е истинско спасение.