07/02/2023

Макар и в разгара на зимата, много хора се замислят за лятната почивка на морето. Ако все още не сте се спрели на подходяща оферта за почивка на море, точно сега е моментът. Предложенията за изгодни и атрактивни пакети за почивка на море 2018 валят от Интернет пространството.

Ако сте любители на Северното Черноморие, Златни Пясъци, Св. св. Константин и Елена, Албена, Балчик, Варна Ви очакват с привлекателни оферти за пакети от услуги с отлични намаления. Можете да комбинирате избора си от услуги, предлагани от хотела и брой нощувки и да получите най-добра цена. Ако желаете да ползвате частично хранене, можете да се спрете на оферти с избор на закуска, закуска и вечеря или пълен пансион. А ако предпочитате пакет от пълно хранене, напитки и услуги на хотела, се насочете към офертите на хотели с All Inclusive.

Северното Черноморие предлага освен прекрасни плажове, отлични хотели от малък семеен тип до големи луксозни хотели, но и красиви места, които можете да посетите и напълните очите си с природна красота. Нос Калиакра, Балчик и Ботаническата градина, Двореца, Варна и Делфинариума, Летния театър, Римските Терми – места, пълни с история, архитектурна стойност и красота.

На юг – Созопол, Несебър, Поморие, Приморско, Лозенец, Царево и още, и още красиви морски курорти с отлични хотели и оферти от тях за лято 2017. Повечето от хотелите са или на първа линия до самия плаж, или на 10 минути от плажа. Можете да се насладите на почивка на море в хотел със собствен басейн и да комбинирате морски плаж с релакс край басейна.

За любителите на разходки и забележителности, по цялата морска ивица на южното ни Черноморие можете да разгледате много интересни исторически и архитектурни забележителности и красиви природни резервати. В Несебър разгледайте стария град с внушителни крепостни стени от римско време, прословутата вятърна мелница, китните крайбрежни ресторанти. Созопол и старият град, смокините по цялата плажна ивица, архитектурните сгради и църкви – всяко кътче от това място, ще Ви зареди с красота и ще Ви докосне до историята.

Направете и разходка из Ропотамо. Мястото е с уникална природа и животински видове, обявено е за резерват. Можете да се разходите с лодка по реката, която стига до залива, където реката се влива в Черно Море.

Предложенията за почивки на море тази година са многобройни и отстъпките, предлагани от хотелите, са много атрактивни. За да се възползвате от най-добрите оферти обаче, е нужно да направите резервациите си възможно по-рано.

Ако вече сте обиколили Българското Черноморие и знаете всеки плаж и залив, може да потърсите оферти за почивки в Гърция. Разнообразието на плажовете в южната ни съседка ще ви направи по-щастливи

Вашият коментар