08/12/2022
подарък за Свети Валентин

Изборът на подаръци според зодията, един от най-рационалните и консервативни знаци на Зодиака, е много труден! Той мълчи и рядко отваря душата си за други хора, затова е почти невъзможно да се досетите какво наистина иска Козирогът. Освен това той има достатъчно издръжливост и такт, за да приеме дори най-неподходящото нещо с подкрепяща усмивка. Така че сега ще решим най-трудната загадка – какъв подарък за зодия Козирог е подходящ?

Сериозният и педантичен Козирог във всяка житейска ситуация взема решения с разум, а не с емоции. Предлагаме ви да направите същото – оставете настрана измамните емоции, „включете“ главата си и помислете внимателно за подаръка.

Изберете от какво се нуждае Козирог тук и сега. Например статуетка от естествена кожа – за бизнесмен, комплект незалепващи съдове за готвене – за запален готвач, модерен воден филтър за любител, диск с нов концерт на любимата ви група или слушалки за любител на музиката. Основното при избора на подаръци е да не излизате евтино и да изберете наистина висококачествен продукт, който да служи на претенциозния Козирог повече от една година.

Козирогът обича да контролира и планира живота си, а непредсказуемостта и неочакваните събития, макар и много приятни, плашат и нарушават обичайния му свят. Козирогът мрази с всяко влакно на душата си и избягва всякакви изненади и шеги, за които не бяха предупредени предварително.

Поради особеностите на характера му и дори като се вземе предвид щастливият край, нервните сътресения не му доставят никакво удоволствие. Така че изненадите и оригиналните подаръци според зодията са възможни само при максимално допустимата норма. Освен това Козирогът не толерира подигравките и не е в състояние да оцени хумора, чийто обект е той самият.

Ако не искате да му разваляте настроението, откажете се от шегите и предварително предупредете Козирога за маса, поръчана за вечерта в ресторант или закупуване на билет за държава, където винаги е мечтал да посети. Това е сериозен въпрос!

Попитайте директно дали не можете да изберете подарък за Козирог – ще бъде много по-правилно от това да купите нещо на случаен принцип. И не се притеснявайте – Козирогът няма да се обиди, няма да поиска няколко часа да помисли, но веднага ще обяви списък с конкретни желания. И тогава вашата грижа е да намерите, купите и поставите в красива кутия.

И в никакъв случай не си помисляйте да обедините няколко празника, като минете „тънко“ с един подарък. Например да обедините предстоящите подаръци за Свети Валентин с тези за рожденния ден на Козирога. Не правете тази грешка, за да не нараните егото му. Отпразнявайте празника на Любовта по подобаващ начин с подходящи и оригинален подарък за Свети Валентин.