Loading...
Новини и Общество

Скритите ползи от баджовете

„Уолмарт“ е първата компания, която въведе задължителното използване на баджове. Днес вече те са много по-популярни. Все повече работодатели откриват ползите от тях от първо лице. Баджовете могат да помогнат на общуването ви с клиентите, което да доведе до повишение в продажбите. Те спомагат не само за по-лесното запознаване между потребител и служител, но и правят бизнеса по-достъпен.
Скритите ползи от баджовете
Когато работите например в ресторант, хотел или сте продавач, носенето на бадж показва, че вие сте готов да помогнете на клиента. Той знае, че вие сте служител и може да ви има доверие. Баджовете улесняват клиента в това да привлекат вниманието на служителите. Можем да повикаме нашия сервитьор много по-лесно, знаем името му.

Едно от най-важните правила в сферата на продажбите е да създадем приятелство с клиента за по-малко от 30 секунди. Най-бързия и сигурен начин това да стане е, ако потребителят е наясно с кого разговаря. Баджовете придават комфорт в разговора и печелят доверие. Служителите ви моментално са приети като посланици на вашия бизнес.

Баджовете на фирмата са точно като нейните билборди. Когато вашите служители работят с баджове, на които е изобразено логото на бранда, те ви осигуряват чудесна и евтина реклама.

Не се страхувайте да експериментирате. Баджовете често могат да бъдат креативни и забавни. Те трябва да дават чувството на приятелство между клиент и служител. Потребителите ще харчат повече пари при вас, ако имат усещането за сигурност и приятелска атмосфера. Защо не поръчате вашите баджове да бъдат като значки? Може да изпишете върху баджа и Twitter профила на съответния служител.

Всички тези съвети ще ви помогнат по пътя към изграждането на една по-добра връзка с потребителя. Друго важно решение, което трябва да вземете е кой да изработи вашите баджове. Изберете специалисти, които разполагат с качествени материали и работят професионално. Рекламните къщи, които са лидер на пазара на производство на баджове, обещават на своите потребители коректно отношение към тях.

Вашият коментар