27/09/2022
Евтин порфюм за подарък

Чудите ли се дали евтините парфюми са подходящи за подарък?
Искате ли да разберете, точно къде е границата между евтините и качествените парфюми?
Искате ли преди семейните празници или рожденния ден на вашия любим човек да намерите качествени подаръци?

Качествени и евтини парфюми за подарък

Днес ще отговорим на тези въпроси ексклузивно защото за някои от вас наближават семейни празници, които вече чукат на врата ни или приятелката ви има рожден ден само няколко дни по-късно. А както се досещате празник без качествен подарък си е направо загуба на щастие!

Дали смятам, че евтините парфюми са подходящи за подарък?
Отговорът е сложен и зависи от няколко фактора, които ще разгледаме по-долу:

От къде сте го купили – защото различните магазини продават различна стока, има магазини които предлагат прекалено евтини, но некачествени парфюми, такива са сайтовете продаващи парфюми за по 15лв. Чисто физически е невъзможно марков парфюм да струва толкова пари и да е качествен.

Какво точно търсите и колко пари сте склонни да отделите – в България отдавна качеството не се определя от стойността, защото нивото на продавачите и по точно некоректните продавачи с кризата драстично се увеличи. Ако искате да подарите марков парфюм за прекалено малко пари трябва да сте подготвени, че той ще е реплика. Ако сте склонни да купите реплика за подарък мога да ви препоръчам някой сайт за евтини парфюми. Там цените ще бъдат много добри за сметка на качеството, но все пак говорим за реплика. Реално за тези пари всички парфюми до 50 лв от други сайтове са същите!

Ако търсите оригинален парфюм можете да прегледате списък със сайтовете за парфюми, първите 3 и последните два предлагат също много добри цени, но са далеч по-високи от сайта в точка две.

Евтини парфюми

Ако искате да дадете не повече от 25 лв. за марков парфюм който да си заслужава тогава ползвайте магазин, предлагащ имитации на известни марки и ще останете доволни за парите си. И честно казано не смятам, че тези евтини парфюми са подходящи за подарък. Ако обаче искате да подарите парфюми които да са за малко повече от 25 лв и да са оригинални просто се откажете, най-много да станете жертва на некоректните продавачи които се навъдиха през последните години. В такъв случай по-добре разгледайте магазините, предлагащи тестери. Както навярно знаете тестерите са аналог на оригиналните парфюми, но без опаковка.

Границата между евтините качествени и некачествени парфюми.
Под евтини парфюми ще разбираме имитациите, които обаче се делят на няколко качества и обикновено тези качества се продават на различни цени. Първо качество, което е най-доброто можете да намерите на цени между 22-40 лв. като в повечето случаи качеството е същото, но има и продавачи които предлагат и 2-ро качество, което е доста некачествено и обикновено се предлага по курортите през лятото. Трето качество парфюми най-често се предлага от съмнителни личности с торба присвоени парфюми по думите на продавача, уж оригинални но ако се загледате ще видите разлики в надписите и дизайна. При разговор с този така наречен търговец цената се определя според клиента. Но в почти всички случаи ще останете измамени и разочаровани.

Първите 2 качества не се различават по дизайн и външен вид особено много а само по съдържанието на парфюм и би трябвало по цена. Но и точно затова трябва да сте внимателни и да поръчвате от сайтове които са по стари и имат отзиви!

Ако искате да намерите подходящ подарък парфюми за празниците.

Ако искате да намерите нещо подходящо и най-важното качествено ви препоръчвам да намерите магазин в близкия до вас МОЛ или онлайн магазин за оригинални парфюми, и те да ви препоръчат нещо подходящо от каталога им по критерии зададени от вас. По този начин със сигурност ще зарадвате близките си хора и ще видите усмивката по лицата им.