28/05/2023
Свежи идеи за подаръци за .лятото

Колкото и да е дълга зимата, нейният край скоро ще настъпи, което увеличава значително възможностите за страхотни преживявания сред природата.

Колкото и да сте креативни при избора на изненади за близките си, една нова идея за подаръци винаги е добра дошла като възможност. С наближаването на края на зимния сезон, пред вас се разкриват множество варианти за страхотни преживявания сред природата.

Може да искате да предизвикате сетивата си, а може да предпочитате екстремните емоции, или пък да инвестирате във ваучер и да не поставяте ограничения пред получателя на жеста. Това са три опции, които не ви поставят пред риска да сгрешите по никакъв начин.
Отворете нова страница в живота си и посветете следващите топли месеци на удоволствия и споделени моменти.

Офроуд в близост до града

В района на Пловдив има прекрасни терени, на които любителите на офроуда могат да се насладят при първия удобен уикенд. Високи скорости, вятър в лицето и адреналин в кръвта – това е всичко, за което сте мечтали отдавна. Незабравимите мигове на четири гуми ще бъдат подсилени от красивите гледки и чистия въздух.

Професионалните инструктори ще ви подготвят с ценни напътствия и ще се погрижат за безопасността ви. И дори да сте напълно начинаещи, ви остава само да се забавлявате.

Вечеря и нощувка на яхта

За мечтателите, които поглеждат с нетърпение към морската шир, всеки досег с нея е благотворен. И със сигурност вече планирате как да сте по-близо до залезите край брега.

С вечеря и нощувка на яхта това е напълно постижимо. Очаква ви една романтична разходка по крайбрежието под лунна светлина, последвана от една изкусителна вечеря и вълшебна нощ в морето.

Припомнете си колко свободен се чувства човек, когато се осмели да избяга от рутината и да си подари уникални емоции.

Парасейлинг

И като заговорихме за плавателни съдове, стигаме до парасейлинга, който означава да се рееш над водата с парашут, теглен от паракрафт.
Това е приключение за онези, които копнеят за повече тръпка, но все още не са събрали смелост да скочат с парашут. Парашутът е прикрепен за паракрафт, който се движи по водната повърхност. С помощта на вятъра, парашутът се издига на около 40 метра височина.

Получава се идеалната комбинация за лятно приключение. В него могат да се включат и деца на подходяща възраст и с придружител. С компания този полет със сигурност ще остане трайно в спомените ви. А няма нищо по-забележително от време, прекарано в пълноценни изживявания с приятели по време на ваканцията ви.