27/09/2022

Един много добър вариант за висок клас лаптоп на отлична цена. Dell Latitude E5540 е с процесор Intel Core i5, видеокарта Intel HD Graphics и 8 GB памет, което го прави идеален за бизнес цели, работа с „по-тежки“ графики и изображения и голям обем файлове. Изборът на този модел лаптоп втора употреба не крие никакви опасности, тъй като изработката му е твърде качествена и компонентите му са най-висок клас. Подмяната на всеки от тях е лесна и безпроблемна. Това прави машината стабилна и с дълъг живот. По тази причина Dell Latitude E5540 се продава и втора ръка, вижте ориентировъчна цена тук. Батерията му е в отлично състояние, включително и за лаптоп втора употреба. Както при повечето лаптопи втора ръка, гаранцията на батерията е 1 месец, а на целият лаптоп е 6 месеца.

Друг плюс при лаптопи втора употреба, като и на този модел е, че батерията може да бъде сменена при необходимост.

Важно предимство на всякаква компютърна техника втора ръка от висококласните марки производители марки е, че се изработват с високо качество на компоненти и изпълнение, което ги прави надежди за много дълъг срок. Често пъти дори лаптопи от висок клас, каквато е този модел, работят по-дълго от доста от новите модели.

Нещо повече, преди да бъде обявен за продажба, лаптопът е минал пълна профилактика. Това включва почистване и тестване за стабилност и издръжливост при натоварване.

Изборът на този модел Dell втора ръка със сигурност е правилното решение. По този начин получавате една стабилна машина, с висококачествени компоненти и изработка, преминала всички необходими тестове, на цена, в пъти по – ниска от тази на новите модели.

Dell Latitude E5540 е модел, подходящ за бизнес цели. Разполага с 4 гигабайта RAM, клавиатурата му е удобна и няма да Ви натовари, ако се налага да въвеждате много текст; екранът е Full HD. Както знаем, един от важните компоненти на лаптопите е процесорът. В случаи, когато търсим лаптоп втора употреба, този компонент е от основно значение. При този модел, предлаган от Pclife.bg, процесорът е двуядрен Intel Core i5, работи с нормалните 1.9 GHz. Двете ядра са разделени на четири виртуални ядра благодарение на “hyper-thread” технологията на Intel. Това прави процесорът стабилен и издръжлив и същевременно консумира малко енергия.

Този лаптоп има една отличителна особеност за ограничаване достъпа – пръстов отпечатък. Нещо особено важно при ползване на устройството за бизнес цели.

Друг плюс е, че за разлика от много други нови модели на други марки, този модел на Dell дава възможност за разглобяване и подмяна на компоненти. Производителят предоставя инструкции за демонтаж. Това е важно предимство, когато купуваме машина втора ръка. Смяната на който и да е компонент става лесна и безпроблемна.

На кратко: отличен преносим компютър втора употреба за работа и домашно ползване; стабилна и издръжлива батерия, HD екран, който намалява или премахва отражението, тих като работа, дълъг живот.

Вашият коментар